Lebuktak

2023.08.29. 17:25

Eldobálták a boltból lopott holmit, úgy menekültek a tolvaj nők Karcagon

Két karcagi áruházból kísérelt meg több százezer forint értékű árut kitolni két nő a biztonsági kapun, de egyik esetben sem jártak sikerrel. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a őket.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az egyik helyi áruház biztonsági szolgálata tett bejelentést a Karcagi Rendőrkapitányságra augusztus 28-án, hogy délelőtt két nő közel 321 ezer forint értékű termékkel próbált meg fizetés nélkül távozni az üzletből. A biztonsági kapu riasztott, ezért a fiatalok a szatyrokat a parkolóban eldobva elszaladtak – számolt be a történtekről Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ám nem érték be egy próbálkozással.

Forrás: Police.hu

Aznap, a déli órákban ismét bejelentés érkezett a rendőrkapitányságra, ugyanis a duó egy másik üzletből két bevásárlókosárnyi – közel 60 ezer forint értékű – élelmiszert kísérelt meg kitolni. De megint nem volt szerencséjük: a biztonsági szolgálat feltartóztatta őket a rendőrök kiérkezéséig.

A nyomozók kétrendbeli lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 19 és 20 éves karcagi lakosokat, akik beismerő vallomást tettek. A kár mindkét lopási cselekménynél megtérült, egyetlen energiaital kivételével, amit még a boltban elfogyasztott az egyikük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában