Prevenció

2023.09.26. 16:30

A „részegszemüveget” is kipróbálhatták a nagykörűi és a kőteleki diákok

A minap bűnmegelőzési tesztekkel, totókkal, sőt, részegszemüveggel várták a Szolnoki Rendőrkapitányság prevenciós szakemberei a nagykörűi és a kőteleki nebulókat. A diákok kerékpáros ügyességi pályán is megmutathatták tudásukat iskoláik programjain.

Hartai Gergely

Nagy sikere volt a részegszemüvegnek

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság prevenciós szakemberei a napokban meghívást kaptak a nagykörűi Petrovay György Katolikus Általános Iskola sportnapjára, illetve a kőteleki Szent Gellért Katolikus Általános Iskola Szent Gellért napi rendezvényére – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A gyerekek élvezték a programot
Forrás: Police.hu

Mint írják, a két iskola tanulói rövid elméleti oktatást követően kerékpáros ügyességi pályán mérhették össze gyakorlati tudásukat. Nagy sikere volt a „részegszemüvegnek”, hiszen igazi kihívást jelentett az egyes feladatokat ebben megoldani. A bűnmegelőzési tesztekkel, totókkal, színezőkkel minden gyermek szívesen foglalatoskodott – fogalmaztak közleményükben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában