Bűnügy

2023.09.12. 09:00

Eladta a lopott kerékpárt a férfi, a rendőrök elfogták

Egy szolnoki fiatalember lopott egy kerékpárt, amit aztán eladott. A rendőrök előállították.

Rimóczi Ágnes

A lopott kerékpárok

Forrás: Police.hu

A szolnoki nyomozók kerékpárlopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy helyi férfit.

 – A megalapozott gyanú szerint egy 19 éves fiatalember elvitt egy padhoz lakatolt biciklit az egyik szolnoki társasház elől szeptember 10-én délelőtt. A férfi széttörte a lakatot egy kővel, majd fogta a bringát, és távozott a helyszínről – adta hírül András Hunor Lehel. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatásából kiderült, hogy a rendőrök a beszerezett adatok alapján még aznap délután megtalálták az ellopott járművet, amivel éppen egy nő kerekezett. 

– A biciklis elmondta, hogy kitől vette a kétkerekűt, és a rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt előállították a szolnoki férfit. A tettes otthonában még egy kerékpárt találtak, ami szintén bűncselekményből származik. Mindkét járművet lefoglalták, és az azonosítást követően az egyiket visszaadták tulajdonosának – részletezte András Hunor Lehel. Megtudtuk: a Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában