Jásztelek

2023.10.24. 17:19

Épp helyszíneltek a rendőrök, amikor betoppant a tolvaj, hogy elkérje a lopott holmikat

Egy felújítás alatt álló házat próbált meg kifosztani az a jászteleki férfi, aki éppen a korábban összekészített holmit próbálta elvinni, amikor a rendőrök szemlézni érkeztek a helyszínre.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Gyanús mozgást észleltek szombaton egy felújítás alatt álló jászteleki ház udvarán. Amikor a tulajdonos ellenőrizte az épületet, észrevette, hogy az egyik helyiség mennyezetét leszakították, és több szatyorban összekészítve víz- és gázszerelvényeket, -idomokat talált. Értesítette a rendőrséget, majd mikor a szemlebizottság a helyszínre vonult, egy férfit vettek észre a padlásfeljárónál. A rendőrök a padláson fogták el a besurranó 27 éves helyi férfit, akinél a házból származó klímavezetékeket, valamint egy hangszórót találtak.

Az elkövető
Forrás: Police.hu

– A nyomozók a férfit lopás bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta a kihallgatóinak, hogy előző nap készítette össze a szerelvényeket, majd elfogása napján is lopni ment a felújítás alatt álló házba, de amikor meglátta a sértettet és a rendőröket, a padláson próbált elbújni – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette, a Jászberényi Rendőrkapitányság a gyanúsított bíróság elé állítását javasolta a járási ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában