Eskütétel

2023.10.06. 14:30

Kilenc jászkunsági tiszthelyettes tett rendőri esküt

A jászkunsági állományban kilenc frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát. Dr. Rádi Norbert, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője október 3-án köszöntötte őket.

Pakainé Pusztai Nóra

A tiszthelyettesek

Forrás: Police.hu

Néhány napja kilencen tiszthelyettes tett rendőri esküt, a jövőben a Jászkunságban vállalnak szolgálatot. Dr. Rádi Norbert rendőrfőkapitány kedden tartott köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a rendőri pálya egy hivatás, és arra kérte az új kollégákat, hogy a törvényességre és a szakmaiságra figyelemmel végezzék mindennapi tevékenységüket. Kérdéseikkel forduljanak bizalommal a vezetőikhez! Ahogy a police.hu-n írják, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a pályakezdő őrmesterek munkájához sok sikert kívánt.

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ közbiztonsági rendőrjárőr képzését végzettek a vármegye öt helyi szervénél, a Szolnoki, a Tiszafüredi, a Karcagi, a Törökszentmiklósi és a Mezőtúri Rendőrkapitányság állományában kezdik meg szolgálatukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában