Jászárokszállás

2023.10.06. 13:55

Tolvajt kértek fel a lopott kocsi sofőrjének, aki balesetet okozva kórházba juttatta őket

Kórházban végezte a hónapok óta bűncselekményeket elkövető jászárokszállási férfi.

Mészáros Géza

Forrás: police.hu

A jászsági rendőrök hétrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vettek egy fiatalkorút, akit egy jogtalanul használt gépkocsival okozott közlekedési baleset után fogtak el. Az ügyről a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

Az adatok alapján egy helyi illetőségű fiatal fiú ez év július és szeptember között hat családi házba jutott be Jászárokszálláson. Főleg pénzt, aranyékszereket, számítástechnikai felszereléseket, laptopot, kéziszerszámokat és játékkonzolokat zsákmányolt a betörések alkalmával. Az általa okozott kár több mint hárommillió forint.

A fiú a társaival október 3-án este ellopott egy utcán parkoló járművet, mellyel Heves vármegyében balesetet szenvedtek. A helyszínre érkező rendőrök a sofőrt előállították, az utasokat pedig kórházba szállíttatták.

A nyomozók jármű önkényes elvétele és hatrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a jászárokszállási fiút, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. Az eljárás során több lopásból származó tárgyat, pénzt és zálogjegyeket foglaltak le a rendőrök.

A Jászberényi Rendőrkapitány jármű önkényes elvétele és lopás elkövetése miatt folytatja az eljárást – tudtuk meg a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályától. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában