Frissítve

2023.11.20. 12:12

Autószerelő műhely gyulladt ki Jászkisérnél, gázpalackokat is kihoztak az épületből

Tűzesethez riasztották a tűzoltókat Jászkisérre. A település szélén, a Jászapátira vezető út mellett gyulladt ki egy csarnok.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés - 13:55

Eloltották a tüzet a megközelítőleg 400 négyzetméteres autószerelő műhelyben Jászkisér mellett – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint jelezték, a rajok hat vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az egységek kihoztak három gázpalackot az épületből. A tűzoltók jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki egy nagyjából 400 négyzetméteres autószerelő műhelyben Jászkisér mellett hétfőn dél körül, tájékoztatta hírportálunkat a katasztrófavédelmi igazgatóság. Mint megtudtuk: a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei műveletirányítás a helyi önkormányzati, a jászberényi, a hevesi, a szolnoki hivatásos tűzoltókat, illetve a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a katasztrófavédelmi mobil labort riasztotta a helyszínre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában