Rajtaütés

2023.11.24. 17:25

Otthonában teperték le a jászapáti drogdílert, kiporciózva találták meg nála a fehér port – videóval

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy jászapáti férfit, aki az elmúlt hónapokban helyi felnőtteknek és fiatalkorúaknak új pszichoaktív anyagot árult. A férfin november 23-án a reggeli órákban saját otthonában ütöttek rajta.

Pakainé Pusztai Nóra

A férfit lakásán állították elő november 23-án

Forrás: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO bevetési egysége közösen állított elő egy jászapáti lakost november 23-án reggel.

– A megalapozott gyanú szerint a 30 éves férfi június óta napi rendszereséggel, 1000 forint/pakk áron árusított otthonában felnőtt és fiatalkorú lakosoknak új pszichoaktív anyagot – olvasható a Police.hu oldalon.

A kiérkező rendőrök a férfi lakásán mérleget, csomagolóanyagot és két kiporciózott, alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak és foglaltak le
Forrás: Police.hu

A rendőrök a férfinél tartott kutatás során mérleget, csomagolóanyagot és két kiporciózott, alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak és foglaltak le. A por az előzetes szakvélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül. Az egyenruhások készpénzt is találtak a házban.

– A jászsági rendőrök a gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölték.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában