Jászladány

2023.12.19. 16:13

Cipőlopás után kiderült a tettesekről, hogy biciklit is meglovasítottak

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy jászladányi férfit, aki társával egy nap alatt két helyi családi házból is lopott. Az egyikből egy kerékpárt, amit átfestettek sárgára, mielőtt értékesítették. A rendőrök így is megtalálták.

Mészáros Géza

Egy nap alatt két helyi családi házból is lopott

Forrás: Police.hu

Az esetekről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

Egy jászladányi lakos tett bejelentést a rendőrségen december 17-én, hogy az éjszaka folyamán egy ismeretlen bement az otthonába, és cipőket, valamint élelmiszereket vitt el. A helyi rendőrök személyismeretüknek köszönhetően a rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőket.

A két helyi lakos éppen a település egyik utcájában sétált, mikor a rendőrök ellenőrizték őket. Elszámoltatásuk során elismerték a betörést, valamint elmondták, hogy a délután folyamán egy másik jászladányi családi háztól elvittek egy biciklit is.

A 32 és 35 éves férfit előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, ahol lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Megállapították, hogy a fiatalabb férfival szemben többrendbeli, vagyon elleni bűncselekmény miatt már folyik eljárás, ezért őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Az ellopott kerékpárt a tolvajok átfestették sárgára, és eladták. A rendőrök azonban így is megtalálták és lefoglalták azt.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában