Bűnügy

2024.01.05. 18:32

Rézkábeleket lopott valaki a szolnoki vasútállomásról, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben

A szolnoki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a bűnelkövető beazonosítása érdekében.

Köllő Judit

A lopás miatt a biztosító berendezés a vasúti pálya foglaltságával kapcsolatban téves jelzést adott

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2023. december 12-én 10 és 11 óra között a szolnoki vasútállomás területén több váltó betápláló vezetékeként szolgáló 25 négyzetmilliméteres sodrott rézkábelt eltulajdonította, melynek következtében a biztosító berendezés a vasúti pálya foglaltságával kapcsolatban téves jelzést adott – olvasható a police.hu oldalon.

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában