Frissítve

2024.01.04. 10:11

Tűz ütött ki egy iskolában, Cegléden – galériával

Egy tanári szoba és egy tanterem égett Cegléden, a Buzogány utcában.

Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés 2024.01.04. 12:05:

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítására csütörtökön reggel 7:05 perckor érkezett a jelzés, hogy tűz keletkezett egy oktatási intézményben Cegléden, a Buzogány utcában. A jelzést követőn nagy erőkkel vonultak a tűzoltók a helyszínre – közölte hírportálunkkal a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Csámpai Attila hozzátette: jelenleg a tűzvizsgálati eljárás van folyamatban, amelyet a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei végeznek, egyéb tűzoltóerők pillanatnyilag nincsenek a helyszínen.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki az oktatási intézményben, ahol az első emeleteken egy 25 négyzetméteres helyiség égett teljes terjedelmében. A ceglédi tűzoltók három járművel vonultak a helyszínre, ahol egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. Az esetben tűzvizsgálat indul. Az épületben hárman voltak, ők el tudták hagyni az épületet, így személyi sérülés nem történt, mivel még tart a szünet, így diákok sem voltak az oktatási intézményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában