Elképesztő szerencse

2024.02.03. 11:25

A rendőrök is megdöbbentek, mit találtak a sűrű nádasban Ceglédnél

Elsőre csak egy magányosan heverő kerékpárt vettek észre a rendőrök a ceglédi Törteli út menti nádasban. Bementek érte, de megdöbbentek attól, amit végül találtak...

Rózsa Róbert

Elképesztő dologra bukkantak a rendőrök a ceglédi nádasban

Forrás: Pest vármegyei rendőrség Facebook-oldala

Magányosan hevert a ceglédi Törteli út szélén egy elektromos kerékpár a minap. Elsőre csak ennyi tűnt fel a rendőrség éppen arra járőröző ceglédi kollégáinak.

Senki sem találtak a közelben, ezért gyanút fogtak: itt valami nem stimmel. Félreálltak, és az útmenti, vizes, náddal sűrűn benőtt árokban kutatni kezdtek, és az elhagyott járgánytól mintegy 50 méterre aztán rábukkantak a tulajdonosra.

Pontosabban annak a vízből még kilátszó kobakjára.

A rendőrök egyből vízbe ugrottak, és hárman nagy nehezen kihúzták az illetőt a dágványból. Óriási szerencse! Mert – mint az esetről pénteken a Pest Vármegye Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán beszámolt – az 56 éves férfi nem sokáig bírta volna, a lába beragadt az iszapba, meg sem tudott mozdulni. Fázott, vacogott, kiabálni sem bírt, és igazából nem is nagyon lett volna kinek, arrafelé ugyanis – mint írták – gyér a gyalogosforgalom.

Hozzátették: a férfit a mentők kórházba szállították.

Hihetetlen szerencséje volt a Cegléden sárba ragadt férfinek, akit a rendőrök mentettek ki, talán az utolsó percekben
Fotó: Facebook.com / Pest vármegyei rendőrség

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában