Beismerte

2024.03.05. 16:30

Többmilliós a kár Fegyverneken: fékevesztett tombolásba kezdett egy helyi fiatal

A vandál tettes félmillió forint értékben arany ékszereket is magával vitt.

Mészáros Géza

Nem elég, hogy két fegyverneki személytől lopott egy helyi fiatalember, de fékevesztett tombolásba is kezdett az egyik háznál. Hárommillió forintra rúg a kár – számolt be hírportálunknak a bűncselekményről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

rombolás, lopás
Forrás: Polce.hu

Legelőször egy helyi ingatlan udvarára ment be a fegyverneki férfi, és onnan kerékpárt vitt el március 4-én délben. A tolvaj ezt követően a lopott bringával elkerekezett egy másik fegyverneki portára, ahol megrongálta a biztonsági kamerát. A lakóházba bejutva tönkretette az elektromos háztartási készülékeket, a bútorokat, és megrongált egy elektromos kerékpárt.

Forrás:  Police.hu

A fiatalember tettével összességében hárommillió forintos kárt okozott. A vandál tettes félmillió forint értékben arany ékszereket is magával vitt.

A rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a 20 éves gyanúsítottat, akit lopás vétség és bűntett, továbbá rongálás bűntett miatt hallgattak ki. A fiatal beismerő vallomást tett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában