Őrizetbe vették

2024.03.13. 10:00

„Állj le, mert nyílik a bicska!” – ezer forintért akarta leszúrni 14 éves áldozatát egy jászapáti férfi

Egy iskolás fiút fenyegetett meg Jászapátin egy féri, aki még az utolsó az utolsó forintjait is elvette a fiútól. A jászsági rendőrök három órán belül elfogták a tettest, kihallgatták és őrizetbe vették.

Rimóczi Ágnes

Egy 14 éves helyi gyermeket szólított meg egy ismeretlen férfi a jászapáti Hősök terén március 11-én este, és pénzt kér tőle. A fiú 100 forintot odaadott neki, majd továbbment. A gyanúsított ekkor vérszemet kapott, a gyermek után indult, és még több pénzt követelt tőle. A fiú nem akart többet adni, ezért a férfi belenyúlt a sértett kabátzsebébe, és közben megfenyegette: „Álljál le, mert nyílik a bicska!” Végül 1100 forintot kivett a kabátzsebből, majd elment.

A rendőrök a Dr. Szlovencsák Imre úton elfogtak, majd előállítottak egy 22 éves helyi lakost a Jászapáti Rendőrőrsre
Forrás: Police.hu

Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak. Az illetékesektől megtudtuk, hogy a bejelentést követően a nyomozók adatot gyűjtöttek, kamerafelvételt elemeztek. 

– A nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök a Dr. Szlovencsák Imre úton elfogtak, majd előállítottak egy 22 éves helyi lakost a Jászapáti Rendőrőrsre. A férfit rablás bűntett miatt hallgatták ki, de tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság őrizetbe vette, és kezdeményezik letartóztatását – részletezték a rendőrség sajtómunkatársai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában