Pofátlan betörő

2024.04.11. 16:30

Ablakokat tört-zúzott, hogy végigrabolhassa a várost a jászkiséri tolvaj

Vitte a talicskát, a biciklit, a vasat és a pénzt is az a jászkiséri fiatal, aki a lopásokhoz ablakokat sem volt rest betörni. A jászsági rendőrök elfogták, és őrizetbe vették a sorozattolvajt.

Molnár-Révész Erika

Még április 10-én délelőtt tett bejelentést a rendőrségen egy jászkiséri sértett, miszerint a családi házának udvarára bement egy ismeretlen, egy kalapáccsal betörte személykocsija ablakát, és ellopott a középkonzolról 30 ezer forintot. 

Forrás:  Police.hu

A tettes ezt követően bezúzta a melléképület hőszigetelt ablakát is, majd egy kerékpárt vitt magával. Délután újabb sértett jelentkezett, akinek jászkiséri – felújítás alatt álló – házából hulladék vasat és taligát vitt el valaki. A rendőrök adatgyűjtése gyorsan eredményt hozott, hiszen a fiatalt még aznap elfogták és előállították a rendőrkapitányságra

 – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a 19 éves férfit, végül kezdeményezik letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában