Prevenció

2024.07.06. 16:00

Vármegyénk rendőrei bűn- és a balesetmegelőzési akciókkal „oktatják” a lakosságot

A bűnmegelőzési munkatársak a nyári forróságban is helytállnak, és folytatják prevenciós kitelepüléseiket – számolt be minderről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Mészáros Géza

A Szolnoki Rendőrkapitányság és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a szolnoki Vésői úti Strandfürdőben nemrégen megrendezett Coop Családi napra kaptak meghívást, ahová vízi járműveket, valamint bűn- és balesetmegelőzési játékokat vittek magukkal.

balesetmegelőzés
A családok, gyerekek kipróbálhattak különféle bűn- és balesetmegelőzési játékokat
Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság áldozatvédelmi előadói június 26-án és 28-án Zagyvarékason, a Házhoz megyünk! Együttműködés a biztonságért! Elnevezésű megelőzési programmal várták az érdeklődőket, ahol a vagyonvédelemre hívták fel a figyelmet.

Június 29-én a Semmelweis-nap tiszteletére megtartott Családi napon vettek részt. A családok, gyerekek kipróbálhattak különféle bűn- és balesetmegelőzési játékokat, részegszemüveget, és megtekinthettek több rendőrségi felszerelést is.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság megelőzési szakemberei sem tétlenkedtek az elmúlt hétvégén. Iskolaőrök bevonásával települtek ki forgalmas helyekre, ahol a Házhoz megyünk! Együttműködés a biztonságért! illetve a Látni és látszani programokkal szólították meg a járókelőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában