Kék Hírek

2019.10.30. 06:45

Iszogatás közben ölte meg jó ismerősét egy csépai férfi

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt a Szolnoki Törvényszéknél egy csépai férfival szemben halált okozó testi sértés bűntette miatt.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A vád szerint a vádlott és a sértett jó ismerősök voltak, akik rendszeresen együtt fogyasztottak alkoholt.

2019. március 6-án a délutáni órákban is együtt italoztak Csépán a vádlott lakóhelyéhez közel, az utcán, amikor az erősen ittas állapotban lévő vádlott minden előzmény és ok nélkül egy ökölcsapással megütötte a sértett arcát. Az ütés következtében a sértett azonnal hanyatt esett és a mögötte lévő villanyoszlop betonozott részébe ütötte a fejét. A vádlott észlelve a történteket, a helyszínről sietősen eltávozott.

A sértett az ütés miatt darabos orrcsonttörést, a hanyatt esés miatt pedig többszörös koponyacsonttörést, agyzúzódást, koponyaűri vérzést szenvedett el.

A sértett a koponyasérülései miatt azonnal elvesztette eszméletét, majd pár nappal később a kórházban életét vesztette.

Az ügyészség vádiratában indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlott a bíróság előkészítő ülésén beismeri a vádbeli bűncselekményt, a törvényszék 3 év 8 hó börtönben végrehajtandó szabadságvesztés büntetésre és 4 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélje a vádlottat – tájékoztatta hírportálunkat Balázsné dr. Busku Terézia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában