JÁSZBERÉNY/MISKOLC

2018.03.02. 09:30

Negyedik helyezést szerzett országos versenyen a jászberényi lánycsapat

A jó eredményben reménykedve utazott Miskolcra a JÁI Bercsényi Miklós Általános Iskolai Tagintézményének csapata.

A helyezésekért is megküzdöttek a bercsényisek

Forrás: Beküldött fotó

A II. korcsoportos lányok és fiúk (JÁI Bercsényi Miklós Általános Iskolai Tagintézmény diákjai) az országos grundbirkózó diákolimpia döntőjén vettek részt a hét végén – tájékoztatott Kiss Attila, a csapat felkészítő testnevelő tanára. Mindkét csapat megnyerte korábban a területi döntőt.

A fiúk a későbbi bajnok budapesti Gyulai iskolától és az ugyancsak budapesti Kazinczytól is vereséget szenvedtek. Az egri iskolásokkal már nagyon szoros versenyt vívtak, de végül a hevesiek győzedelmeskedtek.

Berettyóújfalu csapatát viszont sikerült legyőzniük. A hetedik helyért léphettek szőnyegre az Orosháza ellen, az összecsapást sikerült győzelemmel zárni.

A helyezésekért is megküzdöttek a bercsényisek
Forrás: Beküldött fotó

A lányok két győzelemmel kezdtek, Pellérd és a budapesti Kazinczy csapataival mérkőzve, és Bakonycsernye csapatánál is jobbnak bizonyultak.

Kazincbarcikától viszont vereséget szenvedtek. A bronzmérkőzésen a pécsiek ellen küzdöttek, végül a pécsiek nyakába került az érem, a berényi lányok a negyedik helyen zártak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában