FUTBALLTORNÁVAL ÜNNEPELHETIK

2018.04.13. 16:30

Hamarosan elkészül az új iskolai sportpálya Kőröstetétlenen

Napok kérdése csupán, hogy teljesen megújult létesítményt vehessenek birtokba a falu iskolájának diákjai.

Hartai Gergely

A munkálatok már csak pár napig tartanak

Fotó: Hartai Gergely

– Ezekben a napokban egyelőre az alapmunkálatoknál tartunk. A héten viszont már a műfű is rákerül sportpályánkra – konstatálta a minap Pásztor Imre polgár­mester.

– Azt mondhatom, a jövő héten teljesen befejezzük a hátralévő feladatokat, minekután át is adhatjuk a kész létesítményt – fogalmazott a településvezető.

Megtudtuk, a vadonatúj sportgrund aljzatát homokkal töltik fel a szakemberek, s a területen egy öt centiméter magas műfűréteget alakítanak ki.

– Szeretnénk, ha az új sportpályát méltó módon adhatnánk át, így május tizenegyedikére az önkormányzat a helyi iskolával karöltve egy sportnapot is szervez… – folytatta.

A munkálatok már csak pár napig tartanak
Fotós: Hartai Gergely

A Kőröstetétlen vezetője arról is tájékoztatott, az átadó napján egy kispályás labdarúgótornán mérhetik össze tudásukat a szomszédos települések „sportbarátai”. Az eseményen a helyiek mellett Jászkarajenő, Törtel, Kocsér, valamint Tiszajenő csapatai képviseltetik majd magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában