majális

2018.05.02. 11:27

Tízezrek szórakoztak a megyei majálisokon

Számos programmal várták­ a kicsiket és nagyokat egyaránt megyeszerte május­ elsején. Mint minden évben­, most is zene, tánc, eszem-iszom várta a majálisozni vágyókat.

Nem hiányozhatott­ a ma is nagyon népszerű körhinta (

Fotó: Csabai István

A megyeszék­helyen ebben az évben is a ­Tiszaligetben rendezték meg a Családi majálist. Koncertekkel, bemutatókkal, különféle vetélkedőkkel várták a kikapcsolódni vágyókat.

A megye többi településén is nagy tömegeket mozgatott meg a munka ünnepe. A karcagi főtéren a zenéé volt a ­főszerep, Kenderesen a hagyományőrzésé.

A jászberényi majálisra­ ­pedig idén is egész napos programsorral várták a kilátogató érdeklődőket. A Margit-szigeten például­ helyi tánccsoportok, sportegyesületek tartottak bemutatókat.

Jászberényben sem volt hiány látványos programokból

Tiszafüreden pedig ­kerékpáros ügyességi verseny, játszótér, ugrálóvár, kézműves foglalkozás és koncertek várták az érdeklődőket.

Teljesen megtelt a Tiszaliget

Utcán hömpölygő tömeg, a gyerekek kezében lufi, vattacukor, a felnőttekében pedig lángos. Ez a látvány fogadta tegnap a szolnoki Tiszaligetben a látogatókat.

Egymást érték az árusok, mindenki ­kínálta a saját portékáját, a színpadokon pedig folyamatosan szólt a zene. Ahogy az lenni szokott, egész napos programmal várták a szervezők a majálisozni vágyókat.

Nem hiányozhatott­ a ma is nagyon népszerű körhinta (
Fotós: Csabai István

Körhinta, dodzsem, ugrálóvár­ csábította a bátrabbakat, de zenés-táncos és kutyás bemutatót is láthattak a vendégek. A kellemes időjárás is kedvezett a kilátogatóknak, hiszen egyetlen esőfelhő sem zavarta meg a rendezvényt. Azon legfeljebb az ázhatott el, aki kicsit gyakrabban nézett a pohár fenekére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában