JÁSZBERÉNY

2018.06.22. 14:40

Baráti kapcsolatokat is ápolnak a jubileumot ünneplő klub tagjai

Megalakulásának negyvenötödik évfordulója alkalmából tartott ünnepi közgyűlést a Jász Kertbarát Klub a jászberényi Ifjúsági Házban.

Banka Csaba

A „Pro Urbe Jászberény” emlékéremmel 1993-ban kitüntetett civil közösség tagjai jubileumi rendezvényükön vendégül látták a kistérség társ kertbarát egyesületeinek képviselőit is, az eseményen közreműködött a Jászsági Hagyományőrző Egylet.

A kertbarátok az elmúlt négy és fél évtized történéseit a művelődési házban berendezett kiállításon is felelevenítették. Sas István, a klub elnöke ünnepi beszédében foglalta össze a kertészkedést kedvelő civilek életének főbb eseményeit.

A város egyik legrégebben működő klubja a szakmai programok mellett lehetőséget kínál tagjainak a tartalmas közösségi együttlétre is.

A tagok nagy részének a kert már nem a megélhetés forrása, hanem jellemzően inkább szabadidős tevékenység. Olyan, ami alkalmat teremt a találkozásra, tapasztalatcserére, baráti kapcsolatok kialakítására. A kialakult kapcsolatok révén a klub törzstagsága immár barátként üdvözölheti egymást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában