MEZŐTÚR

2018.06.07. 10:30

Idén sem maradnak vízparti programok nélkül a mezőtúriak

A festői szépségű holtágairól is híres városban a nyár természetesen nem telhet el vízparti rendezvények nélkül. Június 9-én 5. alkalommal rendezik meg a már hagyománynak számító Vízparti Fiesztát a Hortobágy-Berettyó-főcsatorna városi szakaszán.

Szilvási Zsuzsa

Rosszul lett egy férfi a vízben

Forrás: Shutterstock

Ezen a napon a Mezőtúr Város Sportjáért Alapítvány, illetve az önkormányzat számtalan vízi sportot népszerűsítő programmal várja a látogatókat a tengerparti hangulatot idéző kis plázson.

A jó hangulatról most is neves előadók, helyi DJ-k gondoskodnak majd, és meglepetéssel is készülnek a szervezők. Az idei évben most először egy napon fogják megrendezni a lampionúsztatást és sárkányhajóversenyt.

A számos napközbeni szárazföldi programon kicsik és nagyok egyaránt megtalálják majd a szórakozási lehetőséget, miközben a Hortobágy-Berettyón a sárkányhajó szerelmesei szállnak vízre, és mérik össze erejüket.

Este pedig az ezernyi, szorgos kezek által készített lampion borítja fénybe a Berettyó vizét. A rendezvény koncerttel és utcabállal zárul ez alkalommal is.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában