mesterszállás

2018.08.15. 12:45

Gazdaságosabb lesz a mesterszállási intézmények működtetése

Javában folyik az a beruházás, amely a kistelepülés több intézményét is érinti.

Sz. Zs.

A munkálatoknak köszönhetően a községháza tetejére napelemek kerültek, ezzel jóval gazdaságosabbá válik az épület üzemeltetése. Emellett pedig az intézményben többek között a nyílászárókat kicserélik, valamint külsőleg szigetelnek is.

– A TOP-os pályázatainknak köszönhetően szinte minden intézményünk megújul – mondta el kérdésünkre válaszolva Kiss Gábor polgármester.

– Ezek elsősorban energetikai fejlesztések, így főként nyílászárócserére, hőszigetelésre, fűtés-korszerűsítésre, napelemek elhelyezésére fordítunk energiát az érintett épületekben. Azon túl, hogy megszépülnek, komfortosabbá válnak az intézmények, rendkívül fontos, hogy sokkal gazdaságosabbá válik a fűtés.

Mint a polgármester hozzátette, a munkálatok idejére az ovisokat a közösségi házban helyezték el, míg az orvosi rendelést a védőnői szolgálat épületében oldják meg. Az iskola felújítását pedig úgy oldották meg, hogy a munkák nagy részével még a nyári szünetben végeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában