VERSENY

2018.08.09. 10:30

Szavazzon, hogy idén is Szolnok legyen a legvirágosabb úti cél

A címvédő Szolnok idén is benevezett a legvirágosabb város versenybe, és már szavazni is lehet a településre a világháló legnépszerűbb közösségi oldalán.

Tavaly több mint négyezer szavazattal nyert Szolnok

Fotó: Csabai István

A jászkunsági megyeszékhely 2017-ben internetes közönségszavazáson nyerte el a „Legvirágosabb úti cél” címet, amihez a helyiek összefogása szükségeltetett.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny szervező bizottsága idén immár 25. alkalommal írta ki a pályázatot.

A jubileum alkalmából minden pályázó településnek egy-egy facsemetét ajándékoznak. A szervezők egy „Jubileumi díjjal” is készülnek, amelyet a legjobban teljesítő, illetve az Arany Rózsa díjas települések közül választ ki a szakmai zsűri.

Az MTÜ az idei évben is díjazza a „Legvirágosabb úti célt”. Az elismerést annak a településnek ítélik oda, amelyik a legtöbb közönségszavazatot kapja a verseny Facebook-oldalán.

Az idei két fődíjas település (város, illetve falu kategóriában) a 2019. évi Entente Florale Europe környezetszépítő versenyen képviseli majd hazánkat.

Borítókép: Tavaly több mint négyezer szavazattal és megosztással nyert Szolnok.

Fotó: Csabai István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában