SZOLNOK

2018.09.26. 14:30

Várhatóan péntek reggelig lesz lezárva az Ady Endre út egy szakasza

Várhatóan pénteken, a hajnali órákig lesz lezárva az Ady Endre útnak a Pozsonyi úti kereszteződésétől az Eötvös térhez vezető körforgalomig húzódó, alig több mint száz méter hosszú útszakasza.

Mészáros Géza

Magyarné Bede Marianna, a Víz- és Csatornaművek Zrt. Szolnok műszaki igazgatója érdeklődésünkre elmondta, hogy a Hoksári utcai víztorony töltővezetékének meghibásodása okozott csőtörést az Ady Endre úton.

A VCSM Zrt. szakemberei kedden a hibaelhárítást azonnal megkezdték, emiatt azonban szükségessé vált az említett, egyébiránt forgalmas útszakasz járműforgalom előli lezárása. Szerdára a hibát elhárították, a földmunkákat is a betonalapig elvégezték.

Csütörtökön megkezdik és várhatóan még e nap be is fejezik a szilárdburkolat-javítást, majd – ha az időjárási viszonyok is ezt lehetővé teszik – vélhetően péntek reggelre már az útlezárást is megszüntetik az Ady Endre úton. Addig az erre közlekedőknek egyéb kerülőutakat javasolnak – informálta hírportálunkat megkeresésünkre Magyarné Bede Marianna.

Néhány hete a Szántó körúton volt csőtörés, erről itt láthat fotókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában