GALÉRIÁVAL

2018.10.11. 17:23

Száz pár cipőt adományozott Szolnok díszpolgára a rászorulóknak

Mága Zoltán adományának köszönhetően mintegy száz cipő, csizma, bakancs talált gazdára csütörtökön délelőtt a Humán Szolgáltató Központban rendezett átadáson, ahol Hegyi Anita, a központ vezetője és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, a Szolnok Segít program fővédnöke köszöntötte az eseményre meghívott családokat.

Szilvási Zsuzsa

Ötödik éve működik a karitatív program. Ez idő alatt mintegy 45 millió forint értékű felajánlás érkezett cégektől, magánszemélyektől a rászoruló családoknak.

Ezúttal a jótékonyságáról is ismert Mága Zoltán hegedűművész, Szolnok díszpolgára adományát, közel 100 pár cipőt vehették át a programban résztvevő családok.

Dr. Kállai Mária, aki köszönetet mondott nem csupán azoknak, akik bármilyen módon támogatták a programot, de a Humán Szolgáltató Központ munkatársainak is, aki a pluszfeladatot elvállalva remekül koordinálják és működtetik a programot.

Egyúttal reményét fejezte ki, hogy a tél közeledtével sokan élnek majd az adományozás lehetőségével, legyen szó akár tárgyi- vagy pénzadományról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában