TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2018.11.10. 18:45

Iráni delegáció látogatta meg a miklósi vetőmagüzemet

Az NBP Economic Group és a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. (TM Zrt) képviselői először 2017-ben vették fel egymással a kapcsolatot, hogy megpróbálják erősíteni a két ország közötti gazdasági együttműködést.

Balról jobbra: Horváth László, a TM Zrt elnök-vezérigazgatója, Ali Ahmadbeigi, Kovács Sándor és Piroska Miklós.

Forrás: Beküldött fotó

A tervezett szövetkezés következő lépéseként, Ali Ahmadbeigi az NBP EC vezérigazgatójának vezetésével a minap az iráni cég delegációja Budapestre érkezett. A találkozó célja a közös üzleti lehetőségek feltérképezése, elsősorban mezőgazdasági területen.

Mindkét fél bízik abban, hogy a találkozó alkalmával sikerül megalapozni egy hosszú távú szoros együttműködést, mely a két ország közötti gazdasági kapcsolatok élénkítését hivatott elősegíteni.

Ehhez kapcsolódóan a delegáció a TM Zrt. vetőmagüzemét is meglátogatta. A találkozón részt vett Piroska Miklós, a megyei közgyűlés elnöke, valamint Kovács Sándor országgyűlési képviselő is, akik mindketten jó kapcsolatot ápolnak a térségi vállalatokkal, és figyelemmel kísérik azok működését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában