jászárokszállás

2018.11.09. 09:30

Rangos elismerést vehetett át a bolt vezetője

Rangos szakmai elismeréseket kaptak az Európai Kereskedelem Napja alkalmából a COOP gazdasági csoport dolgozói.

Czakó Nóra

Kovács Orsolya kiváló munkáját ismerték el.

Forrás: Beküldött fotó

Az idén tizennegyedik alkalommal megrendezett eseményen megyénkből Kovács Orsolya, a jászárokszállási COOP Szuper üzletének boltvezetője Magyar Kereskedelemért Nagydíjat vehetett át.

A rendezvényen elhangzott: a kereskedelem több mint öt éve felfelé tartó trendje idén is folytatódott, és a karácsonyi forgalom is kedvezőnek ígérkezik. Emellett sok szó esett az ágazat legégetőbb problémájáról, a munkaerőhiányról is, amely a szereplők mindegyikét kedvezőtlenül érinti, valamint az online kereskedelem térnyeréséről, amely viszont lehetőségeket tartogat.

Kovács Orsolya kiváló munkáját ismerték el.
Fotó: Beküldött fotó

Az eseményen Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta: egyértelműen érezhető, hogy a lakosságnak egyre több az elkölthető jövedelme, amely a forgalom bővülésében ölt testet. Kihívást jelent ugyanakkor, hogy a kisebb településeken is fenntartható legyen a kereskedelmi tevékenység. Itt ugyanis jellemzően alacsonyabbak a bérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában