SZOLNOK

2018.12.07. 16:28

Félmilliós adomány gyűlt össze a jótékonysági vásáron

Több mint száz tálca sütemény, melynek túlnyomó része a nyitást követő két órán belül elfogyott és ötszáztízezer forintnyi összegyűlt adomány az infúziós pumpa megvásárlására. Röviden így lehetne összegezni a második jótékonysági sütemény- és ajándékvásár eredményét.

Szilvási Zsuzsa

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tavaly hívta életre, és a kezdeti siker után folytatta a megyei kormányhivatallal és már a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségével közösen szervezett, jótékony célt szolgáló eseményét.

A munkatársak és a megyei vezetők által készített sütik nagy sikert arattak, csakúgy, mint az SZGYF intézményeiben, a gondozottak által készített ter­mékek.

Míg tavaly kétszázhetvenegyezer forinttal segítettek ily módon gyermekek karácsonyát szebbé tenni, ezúttal ötszáztízezer forint adománnyal tudnak a szervezők hozzájárulni, hogy a Hetényi Géza Kórház infúziós pumpát vagy akár pumpákat tudjon vásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában