JÁSZFÉNYSZARU

2018.12.06. 10:30

Mérföldkő: felavatták a megújult iparterületi útszakaszt

Ünnepélyesen átadták szerdán a több mint háromszázmillió forint támogatásból megújult iparterületi utat Fényszarun.

Illés Anita

A fényszarui esemény résztvevői az új útszakaszon.

Fotó: Illés Anita

Az útavatón Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester kiemelte: újabb mérföldkőhöz érkezett a város közlekedésfeltételek javítására tett törekvése. Mindezt azért teszik, hogy a gazdasági szereplők és a lakosság együttműködve tudjon jól élni és dolgozni.

– Az elkészült út része, mintegy második alapköve a teljes iparterületi közúthálózat kialakításának, mely kapcsolódik a város és a térség közúthálózatához is – hangsúlyozta.

Az ünnepségen Pócs János, a térség országgyűlési képviselője kiemelte azokat a beruházásokat, melyekkel Jászfényszaru lakosságarányosan az országban példaértékűen kimagasló eredményt tud maga után hagyni a következő nemzedéknek.

A fényszarui esemény résztvevői az új útszakaszon.
Fotó: Illés Anita

A beruházást Tóth Péter közlekedésért felelős helyettes államtitkár adta át. Avatóbeszédében hangsúlyozta: a magyar kormány nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a vidék megélhetését, elérhetőségét az útfelújításokkal is javítsák.

Az új utat Kiss Gábor érseki tanácsos, esperes áldotta meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában