bakik olvasói fotókkal

2019.01.20. 18:30

Néhányan szabálytalan parkolással indították a januárt

Azt kell hogy mondjuk, az új esztendő beköszöntével sem változott a helyzet, legalábbis ami a szabálytalankodók parkolási szokásait illeti. Szépen gyűltek szerkesztőségünk elektronikus postaládájában az olvasói levelek, most az eddigi januári termésből szemezgettünk.

Szoljon.hu

Olvasónk fotója.

Az első képünk beküldőjének rögtön az egyik legbosszantóbb parkolási megoldást sikerült megörökítenie Szolnokon, az Ady Endre úti tízemeleteseknél. Nincs is annál „jobb”, mikor percekig gondolkodhatunk azon, vajon hogyan tudjuk majd bepasszírozni magunkat a saját autónkba anélkül, hogy az és szorosan mellettünk parkoló barátunk autója is sérülés nélkül megússza a dolgot. Az alábbi esetben nagyon karcsúnak kell lenni a manőverhez...

Olvasónk fotója.

A következő kép a szolnoki bevásárlópark élelmiszerboltjának parkolójában készült. Sajnos amit ezen a fotón látunk, az sem ritka eset. A gyalogosoknak kijelölt sáv nem egyenlő a parkolóhellyel, de ezt sokan – olykor véletlenül, máskor direkt – figyelmen kívül hagyják.

Olvasónk fotózta.

A harmadik képhez nem is tudunk mit hozzáfűzni. Itt a szándék sem igazán volt meg, csak „ledobta” a sofőr a kocsit valahova, aztán irány a bolt.

Olvasónk fotózta.

És végül a kedvencünk. Tudjuk, hogy a Kőrösi suli közelében a tanítási idő végén megszokott a tömeg, parkolni, sőt még megállni is elég nagy kihívás, a gyerekekért érkező szülőknek nem egyszerű a dolga. Viszont ennél azért lennie kell jobb megoldásnak...

Reméljük csak a lurkóért ugrott ki pár percre a sofőr ebből a „jó lesz az úgy” módon otthagyott autóból – bár nem igazán családi járgánynak tűnik – , de még mentséget keresve is csak a fejét tudja csóválni az ember ennek láttán.

Olvasónk fotózta.

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában