SZOLNOK

2019.02.08. 16:06

Interneten árulták a lopott holmikat

Garázsfeltörésről érkezett bejelentés a rendőrségre egy szolnoki lakostól még kedden – értesítette lapunkat Szabó Zita.

Czakó Nóra

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, az ismeretlen lefeszítette az ajtón lévő lakatot, és onnan egy segédmotoros kerékpárt, valamint több szerszámgépet és horgászbotokat vitt el. A sértett napközben a közösségi média piacterén felfigyelt egy hirdetésre, amelyben az ő szerszámait kínálták eladásra. Azonnal jelezte a rendőrségen.

A szolnoki nyomozók azonosították a hirdetőt, akinél megtalálták és lefoglalták a lopásból származó gépeket, majd visszaadták a tulajdonosának.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi egy ismerősétől vásárolta a portékát, és tovább akarta értékesíteni. A szolnoki nyomozók azonosították a lopás bűntett gyanúsítottját, és elfogták azt a negyvenöt éves férfit, aki hétfő éjszaka betört a szolnoki garázsba, majd elvitte az értékeket, amelyeken gyorsan túladott. A rendőrök a gyanúsítottat előállították és kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában