SZOLNOK

2019.03.21. 18:45

Közgyűlést tartott a VOSZ Szolnokon

Közgyűlést tartott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei szervezete szerdán a szolnoki Hozam Klubban.

SZ.L.L.

Dr. Lits József a területi Prima díjról is beszélt.

Fotó: Mészáros János

Az eseményt dr. Lits József megyei elnök nyitotta meg, aki beszédében kitért az előző év eredményeire, a VOSZ munkásságának lényeges pontjaira. Hangsúlyozta, az a sikeres vállalkozás, mely két-három évre visszamenőleg rendelkezik lezárt mérleggel, valamint hosszabb távú tervekkel.

A Széchenyi Kártyát sikertörténetnek tartja, melynek lehetőségei immár az ügyvédek és közjegyzők számára is elérhetők.

Dr. Lits József az elismerés fontosságáról is szólt. A VOSZ által életre hívott terülteti Prima díjak jelöltjei között idén is különleges alkotók és szakemberek szerepelnek, akikre április 30-ig lehet szavazni. Az elnök szerint a díj létjogosultságát bizonyítja, hogy immár mind a tizenkilenc megyében megszervezik a szavazást.

Dr. Lits József a területi Prima díjról is beszélt.
Fotó: Mészáros János

A közgyűlésen a magyar gazdaság helyzetéről tartott előadást dr. Palócz Éva, a KOPINT-TÁRKI Zrt. vezérigazgatója, majd Koji László, az ÉVOSZ elnöke a hazai építőipar eredményeiről számolt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában