Szolnok

2019.04.05. 16:30

141 parkolóhelyet létesítettek Szolnokon

Befejeződött a Puskás Tivadar körút felújításának első üteme. A sajtótájékoztatón dr. Tóta Áron önkormányzati képviselő elmondta, a teljes beruházás költsége több mint hetvenmillió forint.

P. Pusztai Nóra

A kivitelező a Wágner Gusztáv úttól a Puskás Tivadar körút 19–21. számig végzett a munkálatokkal.

Fotó: Fodor Orsolya

A kivitelező a Wágner Gusztáv úttól a Puskás Tivadar körút 19–21. számig végzett a munkálatokkal, ezt a szakaszt már használhatják a környéken élők.

– Az út két oldalán parkolóhelyek létesültek. Az egyik oldalon merőleges, míg a másikon párhuzamos megállási lehetőséggel – taglalta Szalay Ferenc polgármester a sajtó munkatársainak, majd hozzátette, az említett szakaszon 141 parkolóhelyet alakítottak ki, ami harminckettővel több az eddiginél. A hulladéktárolóknak külön területet jelöltek ki a parkolósávban.

A kivitelező a Wágner Gusztáv úttól a Puskás Tivadar körút 19–21. számig végzett a munkálatokkal.
Fotó: Fodor Orsolya

A második ütemben a már elkészült szakasz és a Városmajor út közötti rész burkolatát marják fel, majd térburkolás és aszfaltozás következik. Várhatóan négy hét múlva a teljes utat birtokba vehetik az autósok. Az esetleges gyorshajtás megelőzése miatt fekvőrendőrök építését tervezi a városvezetés erre az útszakaszra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában