Szolnok

2019.04.05. 15:30

Április 10-én lesz a Coop Májusfa Futás

Rossz idő esetén egy nappal később rendezik a Coop Májusfa Futást a belvárosban – mondta Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum ügyvezetője a sajtótájékoztatón.

P. Pusztai Nóra

Azt is kiemelte, hogy nem a versenyzés a cél, hanem az egészséges életmódra nevelés, illetve a közösségi élmény, amit a különböző korosztályok együtt élhetnek meg a futáson keresztül.

A Kossuth térről induló élményfutásra általános iskolás kortól szenior korosztályig több kategóriában, két távon lehet nevezni. A nagy érdeklődésre való tekintettel, tavalyhoz hasonlóan korlátozták a jelentkezők létszámát a rajthely adottságai miatt.

A rendezvény támogatójaként minden évben jelen vannak a város élsportolói. Akárcsak az előző években, úgy idén is olimpikonok vesznek részt a Coop Májusfa Futáson – emelte ki Fejér Andor alpolgármester.

Jövő szerdán déltől útlezárásra kell számítani a városban, a forgalmat a rendőrség, a katonaság és a polgárőrség emberei irányítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában