SZÉPSÉGVERSENY

2019.04.17. 11:25

Lezárult a Tündérszépek regionális fordulója, íme a továbbjutók

Megszületett február óta tartó megyei szépségversenyünk második körének végeredménye. Április 1-től, a regionális döntőben, a szomszédos megyék hölgyeivel versenyeztek a mi szépségeink.

Szoljon.hu

Balról jobbra: 1. Sőreg Mónika, 2. Barna napsugár, 3. Tratter Dorina és a zsűri választottja: Geiger Zsanett

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló, három fordulós Tündérszépek versenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink április 14. éjfélig értékelhették Békés, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megye szépségeit, rövid videós bemutatkozásuk és a profi fotósaink által, stúdiókörülmények között készített fényképek alapján.

A regionális fordulóban minden megyéből négy lány mérette meg magát a második körben, közülük hárman – Sőreg Mónika, Papp Antónia és Soós Alexandra – olvasóink értékelései alapján jutottak be a regionális fordulóba, egy lányt – Kass Amália – pedig a szakmai zsűri juttatott tovább.

Megszülettek a regionális forduló eredményei:

Első helyen a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Sőreg Mónika végzett, második helyezett lett a Békés megyei Barna Napsugár, és a dobogó harmadik fokára került a Bács-Kiskun megyei Tratter Dorina.

A szakmai zsűri ezúttal is kiválasztott egy negyedik továbbjutót, aki a dobogósok mellett részt vehet a 13 megyés központi fordulóban. A szakmai zsűri kiválasztottja a Bács-Kiskun megyei Geiger Zsanett lett.

Balról jobbra: 1. Sőreg Mónika, 2. Barna napsugár, 3. Tratter Dorina és a zsűri választottja: Geiger Zsanett

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Az április 24-én induló 13 megyés központi fordulóban a régiónk lányai a többi megye Tündérszépeivel versenyeznek.

Ahogy azt olvasóink február 18. óta megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal április 24-től a 13 megye szépségeit lehet szívekkel értékelni május 10. éjfélig a szoljon.hu/tunderszepek oldalon.

Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hiszen a végső fordulóban olvasóink szavazatai alapján hirdetjük ki a verseny közönségdíjasát. A Tündérszépek szépségkirálynőjét és két udvarhölgyét ezúttal a szakmai zsűri választja majd ki.

Április 24-ig átmenetileg ugyan nem lehet szívekkel ostromolni a hölgyeket, de addig sem hagyjuk olvasóinkat szépségek nélkül: az ország más megyéiből vendégszereplő lányok mutatkoznak be hírportálunkon és napilapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában