jászberény

2019.05.24. 14:00

A közös munka értékelésével ért véget a „Rolling Stone” projekt

A Bercsényi Miklós Általános Iskola Erasmus+ projektjének utolsó találkozóját rendezték meg májusban Portugáliában.

Illés Anita

Barcelosban jártak a bercsényis diákok.

Forrás: Beküldött fotó

A jászberényiek ezúttal a Porto melletti városba, Barcelosba utaztak, ahol a programban részt vevő nyolc ország képviselői lezárták a Rolling Stone projektet – tájékoztatott Kiss Attila testnevelő tanár.

A téma a geomitológia volt, ezért ellátogattak az arouca-i geoparkba, ami megalapozta a találkozót. A program utolsó állomása a befejezés, búcsúzás jegyében telt. Minden nemzet bemutatta elvégzett feladatát, a program görög koordinátora pedig értékelte az elmúlt három év közös munkáját. A barcelosi polgármester is fogadta a csoportot.

A diákoknak bemutatták Porto és Braga nevezetességeit. A találkozó alkalmával virágfesztiválra is ellátogattak a berényiek, ahol a lányok hagyományos jászsági öltözetben vonultak végig.

Barcelosban jártak a bercsényis diákok.
Fotó: Beküldött fotó

Kiss Attila elmondta, a projektzárón a nyolc osztály képviselői megegyeztek abban, hogy amennyiben módjuk lesz rá, még dolgoznak majd együtt másik programban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában