galériával

2019.06.05. 16:30

Megyénk hátrányos helyzetű diákjai versengtek egymással

Negyedik alkalommal rendezték meg a megyei döntőt Szolnokon. A hátrányos helyzetű diákok hangszeres zene, ének, vers és próza, valamint tánc kategóriákban léptek színpadra.

Police.hu

A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színházterme kedden méltó helyszínt és hangulatot teremtett a 16 színvonalas produkciónak.

A megyei döntőn a zsűri kategóriánként választotta ki a legjobbakat. A díjazottak a zsűri tagjaitól vehették át az elismeréseket.

Kiss Ferenc rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, a megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport vezetője hangszeres zene kategóriában adta át az első díjat Pozák Rolandnak, aki Tiszaburáról érkezett.

Vers és próza kategóriában első helyezés ért el a szintén tiszaburai Mága Melissza, akinek Dr. Csilleiné Mága Erika, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ módszertani munkatársa gratulált.

Bálint Erika énekművész, az Ádám Jenő Zeneiskola igazgatóhelyettese a tánc kategóriában legjobban szereplő, mezőtúri Újvárosi Roma Csillagok csapatának, illetve az ének kategória nyertesének, az öcsödi Kolompár Ivettnekadta át a mikrofont ábrázoló díjat.

A zsűri döntése alapján Kováts Attila Herceg – aki vers kategóriában indult, és Öcsödről érkezett – különdíjat kaphatott színvonalas előadásáért.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jóvoltából a versenyről minden résztvevő emléklappal és ajándékkal távozhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában