jászkunság

2019.06.22. 10:18

Utazzon velünk! Indul a nagy nyári SMS-játék!

Játsszon velünk július 1-től öt napon keresztül, és akár már egy SMS beküldésével is megnyerheti a fődíjat, az egymilliós utazási utalványt! Vigye el a családot a görög tengerpartra, vagy Máltára, de ha ahhoz van kedve, legyen akár Horvátország, Olaszország, Portugália! Esetleg egy luxus hajóút a Karib-tengeren? Egymillióba az is belefér! Miért is hagyná ki?

Szoljon.hu

A játék lényege, hogy július 1. és 5. között, mindennap megjelentetünk lapunkban egy kódot, amelyet SMS-ben be kell küldenie az aktuális nap végéig, huszonnégy óráig, és máris esélye van az egymilliós utazási utalványra, de ez még nem minden!

Akár naponta is nyertese lehet a játéknak, hiszen minden beküldött adott napi kóddal részt vesz az aznapi sorsoláson is! A nyeremények pedig, az első napon egy kempingszett, amiben van két darab kempingszék és két darab hűtőtáska, a másodikon egy wellnesshétvége (2 fő részére, 2 éjszaka a Bonvino Wine& Spa Hotelben, Badacsonytomajban), a harmadikon két kerékpár (egy női és egy férfi), a negyediken egy családi kempingsátor (6 személyes, felfújható, könnyen felállítható), az ötödiken egy belföldi nyaralás (6 éjszaka 2 fő részére az Ambient Hotel & AromaSPA****, Sikondán – Superior illatszobában, ahol bőséges hideg/meleg büféreggeli, büfévacsora várja a nyerteseket.

Medencék, sókamra és szaunák gondoskodnak a vendégek kényeztetésről.). Már ezekért megéri, és akkor jön még a fődíj, az egymilliós utazási utalvány! A nagy nyári Utazzon lapunkkal! játékban kiadónk minden megyei napilapja részt vesz, így a napi nyeremények mindegyikéből tizennégy darab van, egy-egy minden lapunk saját olvasói számára, a játék végén viszont az összes beküldő között sorsoljuk ki az egy darab, 1 millió forint értékű utazási utalványt! (A részletes játékszabályzat a szoljon.hu/jatekszabalyzatok oldalon található.)

Július 1. lesz az első nap, mikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, és innen kezdve ötször lesz sorsolás! Először július 2-án, kedden 13:00 órakor, utoljára pedig, a péntek éjfélig beérkezett SMS-ek összesítése után, július 8-án, hétfőn 13:00 órakor, a fődíj, az egymilliós utazási utalvány sorsolásával együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában