Besenyszög

2019.07.11. 07:00

Bűn- és baleset-megelőzési előadást tartottak a rendőrök

A Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési munkatársa és Tímári Csaba rendőr törzszászlós, a helyi körzeti megbízott 2019. július 8-án Besenyszögön tartott bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást a táborozó gyermekeknek.

police.hu

Fotó: police.hu

A kicsik a játékos programok során kirakhatták a bűnmegelőzési puzzle-t, kipróbálhatták a részegszemüveget, és bűn- és baleset-megelőzési feladatlapokat tölthettek ki.

Felelevenítették a kerékpár kötelező felszereléseit, a kerékpáros és gyalogos közlekedés legfontosabb szabályait, és a bátrabbak összemérhették gyakorlati tudásukat a felállított kerékpáros közlekedési pályán.

A körzeti megbízott hangsúlyozta, hogy akár gyalogosként, akár kerékpárral közlekedve vesznek is részt a gyerekek a forgalomban, mindig kellő körültekintéssel és odafigyeléssel közlekedjenek. Beszélgettek a nyár veszélyeiről, az internethasználatról, és hasznos információkat és tanácsokat hallhattak a fürdőzés szabályairól is.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában