Utazzon velünk!

2019.07.15. 17:30

Örömmel vette át az Új Néplap játékán nyert ajándékát olvasónk

Egy értékes kempingszettel gazdagodott a jászberényi Gerőcs Imréné, miután kiadónk Utazzon velünk! nagy nyári sms-játékán Fortuna szerencséje rámosolygott.

Illés Anita

A jászberényi Gerőcs Imréné is átvette nyereményét.

Fotó: Illés Anita

Az Új Néplap nyugdíjas olvasója évtizedek óta előfizetője az Új Néplapnak. Mint mondta, minden reggel átnézi az újságot, elolvassa a híreket és a tudósításokat. Kedveli a színes riportokat, a recepteket, sőt még a sportot is, főként, ha berényi sikerekről írnak.

– Soha nem nyertem még az Új Néplap nyereményjátékain, mivel még nem neveztem be egyikre sem. Az sms-játékkal úgy voltam, hogy érdemes megpróbálni, de nem hittem volna, hogy sikerrel járhatok.

– Aztán egyik reggel a férjem hozta nekem a kávét és az újságot, majd szólt, hogy nézzem meg, én vagyok a szerencsés nyertes – mesélte örömmel Erzsike néni. Elmondta, hogy nagyon jól jött a kempingszett, mert nyáron a strandon hasznát tudják majd venni a székeknek és a hűtőtáskáknak.

A jászberényi Gerőcs Imréné is átvette nyereményét.
Fotó: Illés Anita

– Lehetséges, hogy az unokámnak megtetszik majd a szék és a táska, akkor persze természetesen az egyiket neki ajándékozom – tette hozzá Gerőcs Imréné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában