galériával

2019.09.19. 13:57

Új orvosi rendelő épült és megújult az iskola Nagyivánon

Egyszerre több beruházást is átadtak Nagyivánon a közelmúltban. Új orvosi rendelő épült, megújult szinte az összes közintézmény.

Ujvári László

Régi problémára jelent megoldást az új orvosi rendelő megépítése, végre egy épületbe költözhet a háziorvosi ellátás és a védőnői szolgálat. A beruházás ötven millió forintból valósult meg. Emellett megújult a szociális intézmény, az általános iskola és az óvoda épülete is.

Az átadó ünnepségen gratulált a fejlesztésekhez F. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője és Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke. A beruházások részleteit Bári Ágnes alpolgármester ismertette, majd a vezetésével sorban megtekintették az energetikai korszerűsítésen átesett ingatlanokat és közintézményeket. Elhangzott: eddig körülbelül négyszáz millió forint értékben valósultak meg kisebb-nagyobb beruházások a településen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában