Szolnok/Kecskemét

2019.10.17. 14:48

A lökhárítóba szorulva utazott egy elütött kutya

Fortuna vehette oltalmába azt a kutyát, amelyet szerdán ütött el egy autó Kecskeméten.

Szabó Lilla Laura

Forrás: Beküldött fotó

A szerb rendszámú gépjármű vezetője észrevette ugyan az ütközést, ám nem állt meg, hogy vizsgálódjon, tovább folytatta az útját. Az eb így a lökhárítóba szorulva utazott Szolnokig. A sofőr az egyik tiszaligeti hotelben szállt meg és bár a parkoláskor már szembesült a helyzettel, mégsem hívott segítséget. A négylábú még egy teljes éjszakán át maradt az autó foglya.

Fotó: Beküldött fotó

– Reggel az egyik ismerősöm, Balogh Attila vette észre őt. Szólt nekünk, így szerveztük meg a mentést. Az autó tulajdonosa egyébként annyit mondott, hogy mivel az eb este rámorgott, inkább nem nyúlt hozzá – mesélte Nagy Marianna, a Szolnoki Civil Állatvédők oszlopos tagja.

A riadt és sokkos állapotban lévő állatot a hotel dolgozói orvoshoz vitték, csodával határos módon nem esett komoly baja. Csip volt ugyan benne, ám azt nem regisztrálták így a gazdáját még keresik. A szálló munkatársai vigyázta rá egy rövid ideig, ám ideiglenesen a Szolnok Városi Állatotthon fogadja be. Remélhetőleg van otthona és mihamarabb hazakerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában