SZOLNOK

2019.10.16. 16:30

Október végére várható az alakuló ülés

– Komoly eredmény, hogy egy olyan megyei közgyűlés állt fel, amelyben Fidesz-többség van, és hogy a települések jelentős részén a Fidesz elfogadottsága megmaradt azon a szinten, ahol eddig is állt – mondta Szalay Ferenc polgármester szerdán.

Czakó Nóra

A választás értékelése, Szolnok jövője címmel tartott sajtótájékoztatón. A városvezető ismertette a programokat, amelyeket a jövőben szeretnének folytatni, illetve megvalósítani. Hangsúlyozta, hogy ezeknek a város jövőjét kell erősíteniük, és az itt élő emberek életminőségének javítását.

– A szolnokiak úgy döntöttek, az ellenzéki összefogásnak adják meg azt a lehetőséget, hogy többséget alakítson ki a városi közgyűlésben. Úgy gondolom, nagyon fontos az együttműködés, és bízom benne, a megválasztott képviselők tudják, hogy Szolnokért kell dolgozniuk – beszélt a jövőről Szalay Ferenc, akitől megtudtuk, hogy előreláthatólag október végén lesz az alakuló közgyűlés.

Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő mindehhez hozzátette, hogy a polgármester személye komoly garancia arra, hogy a fejlesztések folytatódni fognak, hiszen ő egy együttműködésre kész személyiség. Emellett a városvezető és a kormány összekapcsolódása is folyamatos, tehát a szükséges források továbbra is rendelkezésre állnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában