Mezőtúr / Róma

2019.11.14. 11:30

Bán Zsófia sminkelte a fesztiválon versenyző film főszereplőjét

Korábban már olvashattak a mezőtúri Bán Zsófiáról, aki igazán különleges módon készít sminkeket.

Szabó Lilla Laura

Pontosabban inkább maszkokat, hiszen a fiatal lány mestere a műsebek és hegek alkotásának. A vele készült riportban arra szintén fény derült, hogy Zsófi egy filmforgatáson is részt vehetett, a főszereplő pedig az általa készített sebekkel játszotta el a karakterét. A film egy szentendrei plébános életének megpróbáltatásairól szól, aki vértanúvá válik. Az alkotást díjra jelölték a közelmúltban egy igen rangos eseményen, a Rómában rendezett Nemzetközi Katolikus Filmfesztiválon, amelynek eredményhirdetése a Vatikánban lesz.

– Szinte hihetetlen, hogy ezerötszáz alkotás közül a film a legjobb három közé jutott! Még alig fogtam fel! Azt pedig meg sem tudom fogalmazni, hogy mit érzek! Büszkeséggel, izgalommal tölt el a tudat, hogy én is hozzájárultam ehhez a sikerhez – mesélte ujjongva a fiatal lány.

Zsófia egyébként szeptember óta az ELTE gyógypedagógiai karán tanul. Szívesen segítene másokon, viszont a „műsebhely-készítésről” sem mondott le.

– Hobbi szinten művelem, persze ebben is szeretnék fejlődni, amihez a jelölés most ismét adott egy löketet. Nagyon várom, hogy milyen eredménnyel zárul a fesztivál, és bízom abban, hogy a jövőben még több produkcióban tudok alkotni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában