Ismétlés

2020.01.12. 19:00

Közeleg az időközi választás Miklóson

Mivel az október 13-i önkormányzati választáson szavazategyenlőség alakult ki Törökszentmiklós 1. számú választókerületében, ezért a voksolást január 19-én, vasárnap megismétlik.

Molnár-Révész Erika

A képviselői helyért a Fidesz – KDNP dr. Pataky Tibor jogászt indítja. A jelölt szombaton tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a nagyobb köztisztaság, a közlekedés biztonságosabbá tétele és a helyi strand fejlesztése is fontos részét képezi a programjának.

– Azt szeretném elérni hogy élhetőbbé váljon ez a választókerület és a választópolgárok számára minél jobb körülményeket tudjunk biztosítani, nem csak az itt élőknek, hanem minden törökszentmiklósi lakosnak. Azzal is nyer a város, ha olyan képviselője lesz a választókerületnek, aki jogi végzettségével, szakmai tapasztalatával, nemzetközi kapcsolatrendszerével tudja segíteni a képviselőtestület munkáját és hozzájárulni a város fejlődéséhez, emellett aktív a civil életben is – mondta a képviselőjelölt.

Az időközi voksoláson az 1. számú választókerületben dr. Pataky Tiboron kívül Mészáros Zoltánné Dancza Anikó, az Otthonunk Szentmiklós Egyesület jelöltje indul. A voksolás eredménye nagyban meghatározza majd a testület működését, a jelenlegi összetétel szerint ugyanis az Otthonunk Szentmiklós Egyesület 6, a Fidesz – KDNP 5 fővel képviselteti magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában