segítség

2020.03.25. 19:00

Díszpolgári adománnyal gyarapodtak a szolnoki kórházak alapítványai

Szalay Ferenc polgármester hétfőn videóüzenetben tett közzé felhívást, melyben a szolnoki kórházaknak a koronavírus-járvány elleni védekezési munkálataihoz kért anyagi támogatást vállalkozóktól és magánszemélyektől.

Mészáros Géza

Dr. Nyerges Zsolt tenni akarásra buzdítja üzlettársait

Fotó: Mészáros János

A városvezető elöljáróban jelezte, hogy a város tízmillió forinttal segíti a Hetényi Géza, illetve a MÁV kórház alapítványait. Felhívására szinte azonnal jelentkezett dr. Nyerges Zsolt nagyvállalkozó, a város díszpolgára.

– A szüleim orvosként dolgoztak, így tisztában vagyok azzal, hogy mit is jelenthet a lakosságnak az egészségügyben dolgozók munkája – értük el telefonon az üzletembert.

Dr. Nyerges Zsolt tenni akarásra buzdítja üzlettársait
Fotó: Mészáros János

– De nem csupán e családi kötődés motivált. Ezzel a hozzájárulással azokat az embereket, barátaimat, ismerőseimet, üzlettársaimat szeretném felszólítani a tenni akarásra, akik most azt is megmutathatják, hogy Szolnok nem csupán területe és lakosságszáma miatt tartozik a nagyvárosok közé, hanem egy ügy érdekében tett sikeres összefogás okán is. A megyeszékhely közösségének ereje ezekben a helyzetekben mutatkozik meg igazán! – tette hozzá dr. Nyerges Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában