Virtuális tárgyalóteremben tartotta ülését a boldogházi grémium

Jászboldogházán a képviselő-testület szerdán a koronavírus-járványra tekintettel rendkívüli körülmények között, interneten keresztül, a webinárium virtuális tárgyalótermében tartotta soros ülését.

Illés Anita

Forrás: Beküldött fotó

Szűcs Lajos polgármester elmondta, hogy a képviselők otthonról telefon vagy a laptop segítségével csatlakoztak a tanácskozáshoz. Hozzátette: a nyilvánosságot is biztosították, hiszen az érdeklődők előzetesen regisztrálhattak, majd az ülés előtt megkapták a csatlakozás linkjét.

Fotó: Beküldött fotó

A napirendi pontok sorában elfogadták többek között a Jászberényi Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokság előző évi tevékenységéről szóló települést érintő beszámolóját. A képviselők megtárgyalták az önkormányzat idei közbeszerzési tervét, pozitívan bíráltak el három otthontámogatási igényt, valamint kiválasztották a Széchenyi utca felújítási munkálatainak kivitelezőjét.

Az önkormányzat három cégtől kapott árajánlatot, a legkedvezőbb mellett döntött a grémium. A tanácskozás meghatározó témája a koronavírus-járvány elleni védekezés volt. A polgármester tájékoztatott, hogy szerdai döntésükkel együtt a lakosság részére összesen négyezerhétszáz darab szájmaszk beszerzéséről intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában