Jászárokszállás karantén étlapja is elkészülhet

Két programmal a város idén is csatlakozott a Közösségek Hete országos rendezvénysorozathoz.

Illés Anita

A közösségek ünnepét a járványügyi helyzetre való tekintettel a szokásoktól eltérően, virtuális formában ezen a héten rendezi meg a Petőfi Művelődési Ház. Karantén ízek címmel családi csapatépítést hirdettek, mellyel főzésre ösztönzik a családtagokat. Ezzel a közösségi ötlettel szeretnék összeállítani Jászárokszállás karantén étlapját. A közös főzés felnőttek és gyerekek számára egyaránt számos élményt, tanulságos vagy vicces történetet rejt.

A szervezők az elkészített ételek fotója mellett várják a hozzá kapcsolódó élménybeszámolókat is. A finomságokat a művelődési ház közösségi oldalán teszik közzé. Második programként virtuális kiállításon vehetnek részt az érdeklődők. Május 14-től az intézmény közösségi oldalán megtekinthető a Kézimunka Klub kiállítása. A Közösségek Hete a nehéz időszakban is felhívja a figyelmet a helyi értékekre, a közösségi kezdeményezések során kialakult együttműködésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában