galériával / frissítve

2020.06.14. 16:01

Lezárták Szolnokon a Széchenyi lakótelep aluljáróját

Szolnokot nagy vihar érte el 15 óra körül, amelynek következtében nagy mennyiségű csapadék, néhol jég is esett — tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: Mészáros János

Mint közleményükben írták, a Széchenyi lakótelepen az aluljáró megtelt vízzel, így a közlekedés veszélyessé vált, ezért a rendőrség az aluljáró mindkét oldalát lezárta. A víz szivattyúzásában a katasztrófavédelmi igazgatóság és a vízügyi hatóság is részt vesz.

— Vihar miatti személyi sérülésről nincs tudomásunk — tették hozzá.

 

FRISS – 18:00

Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hírportálunknak elmondta: a vihar gócpontja Szolnokra csapott le. A zivatar pincéket, alagsorokat, utakat árasztott el. Az egyszerre lezúduló nagy mennyiségű csapadékot a csatornák nehezen tudták elvezetni, fennakadásokat okozva a gyalogos- és járműforgalomnak egyaránt. A viharos erejű szél fákat döntött ki. A zivatar elmúltával közel harminc bejelentés érkezett a tűzoltóságra, elsősorban vízszivattyúzást kérve.

Olvasóinktól is kaptunk pár fotót. Ezek Szolnokon, a Vasvári Pál utcában készültek:

Fotó: Beküldött fotó
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezt pedig a szolnoki Mosonyi Mihály utcában fotózták:

Fotó: Beküldött fotó

 

Jászárokszállásra így érkezett meg a vihar:

Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában